Aanmelden

Contact

Verdere vragen? Neem dan hier contact op.

F.A.Q.

Waar kan ik mijn wachtwoord aanpassen?

Het aanpassen van uw wachtwoord kan op de volgende pagina: Wachtwoord aanpassen.

Welke browser kan ik het beste gebruiken?

De website is ontwikkeld en getest met Google Chrome en deze browser heeft dus de voorkeur. De site zou goed moeten werken in alle moderne browsers. Het gebruik van Internet Explorer wordt afgeraden.

De werkbalk is weg?

De werkbalk is alleen zichtbaar als je 1 of meer linkjes geselecteerd hebt. Een link selecteer je door er op de klikken waarbij de link een oranje kleur zal krijgen. Meerdere links kun je selecteren door de ctrl-toets ingedrukt te houden tijdens het aanklikken van de linkjes.

Kan ik linkjes tussen andere linkjes plaatsen?

Dit is mogelijk op de volgendem manier: Selecteer een link op het niveau waar je eigenlijk je nieuwe link wilt hebben. Klik in de werkbalk op de grote +. Vul alle gegevens in en vink de checkbox "Opschuiven" aan. Dan zal de nieuwe link op het eerder gekozen niveau geplaatst worden en alle linkjes op hetzelfde of hogere niveau zullen 1 niveau omhoog geplaatst worden.

Wat is "Modus"?

De modus van een link geeft aan hoe lang een bezoeker de link niet meer mag bezoeken nadat hij de link al bezocht heeft. De rotator houdt hier dan rekening mee.

Wat is "inkomen"?

Rotators zullen meestal gebruikt worden in combinatie met linkspellen waarbij het gebruikelijk is om een bepaald bedrag per 1000 bezoekers te verdienen. Voor je eigen overzicht kun je dit aangeven bij iedere link zodat je hier een handig overzicht van krijgt en je makkelijk je linkjes zo goed mogelijk kunt indelen. Verder gebruikt het systeem deze data ook om een schatting van je inkomsten te geven.

Hoe kan ik linkjes verplaatsen?

Dit kan heel gemakkelijk via "drag and drop". Klik op een linkje en hou de muis ingedrukt. Vervolgens kun je het linkje naar een andere locatie in de rotator slepen. Daar aangekomen kun je de muis weer loslaten en is het linkje succesvol verplaatst.

Hoe kan ik meerdere links selecteren?

Hou de ctrl-toets ingedrukt bij het aanklikken van links.

In welke volgorde worden de link bezocht?

Iedere rotator bestaat uit niveau's, aangegeven met de nummers helemaal links. De rotator zal bovenaan beginnen bij niveau 1 en dan oplopend de niveau's aflopen totdat een link gevonden wordt waar de bezoeker nog niet heen gestuurd is. Staan er meerdere links in 1 niveau dan zullen deze links willekeurig afgelopen worden.

Ik mis de URL Rotator van de oude gratisrotatie.nl!

Hetzelfde kan bereikt worden door de modus van iedere link op "Vaste link" te zetten en alle linkjes op 1 niveau te plaatsen. De bezoeker zal dan altijd willekeurig naar 1 van deze linkjes gestuurd worden.

Hoe kan ik een backup link maken?

Backup links zijn vervangen door vaste links die gewoon in de rotator zelf gezet kunnen worden. Zet deze link onder al je andere links in de rotator en bezoekers zullen altijd naar deze link gestuurd worden indien ze geen andere link in je rotator meer kunnen bezoeken.